Met diepte naar de kern van je bestaan.
Opstellingen, meditatie en massage.

Insights

Dolfijnen…

duiken speels en vreugdevol in de zee. Prachtig om waar te nemen, is hun sensitiviteit voor wat er gebeurt en naar hen toekomt. Ze glijden als het ware zo het leven in, door de stroming heen en geheel met de stroom mee, onafhankelijk en toch een met het geheel.

 

Contact opnemen
Opstellingen

Opstellingen

Van alle voorgaande generaties, als van alle voorgaande relaties binnen families, werk, de cultuur waar je mee bent opgegroeid, de tradities en gebruiken, het land waar je bent geboren, tot de zeer specifieke taferelen binnen jouw lijn... alles is van betekenis in jouw bestaan.

Binnen mijn werk als opsteller heb ik prachtige taferelen zien ontstaan. Niet uitzonderlijk wordt vanuit onverwachte hoek een aanmoediging gegeven. Zeer vaak zal een sterk thema herhaaldelijk binnen jouw systeem zichtbaar worden gemaakt. Wellicht ken je personen in jouw naaste omgeving die worstelen binnen hetzelfde thema/terrein.

Weet je niet wat je kan vragen? Weet je heel goed waar je graag aan zou werken? In beiden gevallen kan je een opstelling doen. Opstellingen brengen heel vaak mooie verrassingen. Er gebeurt precies wat nodig is.

Je kan een opstelling voor jezelf vragen in groep, maar ook individueel. Veel vragen zullen oprijzen, dat beloof ik. Er zal vooral ook veel duidelijk worden. Wat zeker is, wat in gang is gezet... krijgt een uitwerking.

Meditatie

Binnen PREMA kan je telkens door gerichte oefeningen naar de stilte gaan. Dit kunnen ademoefeningen zijn (Pranayama), visualisaties, fysieke oefeningen en klankoefeningen.

Met de verschillende oefeningen is het telkens de bedoeling een rustiger en volkomen ontspannen moment te creëren. Dit kan vanuit een lig-, zit- of wandelmeditatie, zowel buiten als binnen. Er wordt gebruik gemaakt van klank en muziek, alsook de natuurgeluiden, plus de stilte.

Naast fysieke rust en ontspanning, kan ons hoofd vol zijn van vele gedachten en zorgen en beslommeringen. Nu hoeft dit niet altijd verkeerd te zijn. Gedurende meditaties kom je echter wel tot de kern van die gedachten en zorgen en wat de mogelijke oorzaken zijn.

Hoe meer liefde, aandacht en tijd jij jezelf gunt en geeft, hoe makkelijker alles zal gaan. Wees lief voor jezelf. Wat je geeft, krijg je terug.

Boeken opstelling
Massage

Massage 

Met een massage kan iedereen ontspannen. Wat is er fijner dan de zachte aanraking van een zachte hand? Of ben je van de stevige doorbloeding van de spieren, na een lange week werken of periode van grote intensiteit?

Bij een intuïtieve massage ga ik je lichaam langs, daar waar jij het wenst, om jouw blokkades te laten doorstromen. Ik kneed zacht of hard en heb begrip voor jouw persoon en lichaam.

Als performer en coach werk ik dagelijks met het lichaam en de gevoelens. Ik weet dus maar al te goed waar het vast kan komen te zitten en hoe dit zijn weerslag heeft op het humeur en algemeen welbevinden. Zo ga ik jouw pijnplekken aanvoelen en uitstrijken wat jou niet dient.

Ontspan bij een rustgevend muziekje te droom lekker weg.

Praktisch: breng twee grote handdoeken of een groot badlaken en een zacht deken mee. Verder kom je schoon gewassen en puur met jezelf.

Kindermassage

Deze massage is gericht op het contact met jouw kind. Hoe kan jij jouw (overprikkelde) kind een prettige ontspanning geven en fijn de dag in of uit laten gaan? Kinderen hebben nood aan knuffels en omarming. Met de juiste aanraking hecht je op een natuurlijke wijze met je kind. Daarnaast grond je kind hierdoor ook makkelijker.

Voor deze ouder-kind massage breng je ook twee handdoeken per persoon mee.

Boeken massage of cadeaubon
Tarieven
  • Opstelling

€90 voor een deelnemer, €75 voor representanten.

  • Meditatie

€25/2 uur. Kinderen €10/uur.

  • Massage

€75 voor een uur. €60 voor ouder en kind.

 

 

Boeken opstelling of massage