Met diepte naar de kern van je bestaan.
Meditaties, opstellingen en massage.

Insights

Dolfijnen…

duiken speels en vreugdevol in de zee. Prachtig om waar te nemen, is hun sensitiviteit voor wat er gebeurt en naar hen toekomt. Ze glijden als het ware zo het leven in, door de stroming heen en geheel met de stroom mee, onafhankelijk en toch een met het geheel.

 

Contact opnemen
Meditatie

Meditaties zijn er in vele vormen.

Binnen PREMA kan je telkens door gerichte oefeningen naar de stilte gaan. Dit kunnen adem oefeningen zijn (Pranayama), visualisaties, fysieke oefeningen en klankoefeningen.

Met de verschillende oefeningen is het telkens de bedoeling een rustiger en volkomen ontspannen moment te ervaren. Dit kan vanuit een lig-, zit- of wandelmeditatie, zowel buiten als binnen. Er wordt gebruik gemaakt van klank en muziek, alsook de natuurgeluiden, plus de stilte.

Naast fysieke rust en ontspanning, kan ons hoofd vol zijn van vele gedachten en zorgen en beslommeringen. Nu hoeft dit niet altijd verkeerd te zijn. Gedurende meditaties kom je echter wel tot de kern van die gedachten en zorgen en wat de mogelijke oorzaken zijn.

Hoe meer liefde, tijd en aandacht jij jezelf gunt en geeft, hoe makkelijker je bij de oplossingen komt. Hoe dan ook... 2 keer per seizoen ben je welkom om de stilte te ervaren, als ware het een cadeautje voor jezelf. Omdat ik dit iedereen gun, wordt de prijs daarom uiterst laag gehouden. Met iedere blije ziel is het leven ook zoveel mooier.

Je bijdrage is slechts €5. Hiervoor hoef je enkel jezelf mee te brengen. Van harte uitgenodigd.

Ik kom naar de meditatie.
Opstellingen

Opstellingen

Van alle voorgaande generaties, als van alle voorgaande relaties binnen families, werk, de cultuur waar je mee opgegroeid, de tradities en gebruiken, het land waar je bent geboren, tot de zeer specifieke taferelen binnen jouw lijn... alles is van betekenis in jouw bestaan.

Binnen mijn werk als opsteller heb ik prachtige ervaringen mogen hebben. Niet uitzonderlijk wordt vanuit onverwachte hoek een aanmoediging gegeven. Zeer vaak voorkomend zal een sterk thema herhaaldelijk binnen jouw systeem zichtbaar worden gemaakt.

Ook al weet je niet wat je kan vragen, of weet je heel goed waar je graag aan zou werken... opstellingen hebben de neiging het nodige verrassingseffect te hebben, dat precies gebeurd wat nodig is.

Je kan een opstelling voor jezelf vragen in groep, maar ook individueel. Veel vragen zullen oprijzen, dat beloof ik. Er zal vooral ook veel duidelijk worden. 1 ding is zeker, wat in gang is gezet, krijgt een uitwerking. Vertrouwen in dat gegeven, is een kunst. Vandaar zeg ik graag... kom het ervaren.

In groep zijn we een dag zoet. jouw bijdrage is €60 als representant en €75 als deelnemer. Individueel ben je een uur, tot 3 uur aan de bak. Hiervoor is jouw bijdrage €75/1 uur. €90/2 uur.

Welkom.

 

Een opstelling aanvragen.
Massage

Massage 

Met een massage kan iedereen ontspannen. Wat is er fijner dan de zachte aanraking van een zachte hand of de stevige doorbloeding van de spieren, na een lange week werken of periode van grote intensiteit?

Met een intuïtieve massage ga ik je lichaam langs, daar waar jij het wenst, om jouw blokkades te laten doorstromen. ik kneed zacht of hard en heb begrip voor jouw persoon en lichaam.

als actrice en coach werk ik dagelijks met het lichaam en de gevoelens. Ik weet dan ook al te goed waar het vast kan komen zitten en hoe dit zijn weerslag heeft op het humeur en algemeen welbevinden.

Door mijn eigen sensitiviteit als sterke HSP'er kan ik pijnplekken makkelijk aanvoelen, daar ik ze na verloop van de massage namelijk zelf overneem of oppik. Het kan dus zijn dat je een ontspannende massage ontvangt en we het uiteindelijk over jouw moeder of opa of partner hebben. Maar... dat hoeft niet.

Uiteraard ben je meer dan vrij om in alle rust bij een rustgevend muziekje te liggen genieten en weg te dromen.

Praktisch: breng twee grote handdoeken of een groot badlaken en een zacht deken mee. Verder kom je schoon gewassen en puur met jezelf. De massage is  ter ontspanning.

Naast massages voor volwassenen, geef ik ook kindermassages, waar jij als ouder bij bent. Deze massage is gericht op de ouder-kind-contact. Hoe kan jij jouw (overprikkelde) kind een prettige ontspanning geven en fijn de dag in of uit laten gaan? Kinderen hebben nood aan knuffels en omarming. Met de juiste feel hecht je op een natuurlijke wijze met je kind. Daarnaast grond je kind hierdoor ook makkelijker.

Voor deze ouder-kind massage breng je ook twee handdoeken per persoon mee.

Praktisch: Privé massage: €75. Ouder-kind massage: €60.

Massage boeken