Prema Theatre
Voorstellingen en educatie.
Agenda

Theatre

Theater betekent voor mij…

de gevoelige uitlaatklep die ieder mens wel eens of vaak nodig heeft. Als klein kindje ging ik ieder jaar naar meerdere voorstellingen kijken. Als actrice treed ik in de voetsporen van mijn oma. Het is een krachtige passie en met eigen verhalen en prachtig materiaal deel ik graag die fantasie en realiteit met de bezoekers en deelnemers aan de Academy. Van harte welkom.

Contact opnemen
Actrice

Acteren is geven

Als actrice heb ik ervaring opgedaan in vele settingen.

 • Kortfilms
 • Films.
 • Reclame.
 • Musicals.
 • Als stemactrice.
 • Als theatermaker in eigen werk.

 

Casting en audities

Geregeld doe ik audities en castings voor kortstondige en langlopende producties. Naast meespelen in bestaand werk, maak ik ook eigen werk. Onder Prema kan je lezen wat ik zoal gedaan heb.

De voorstelling die ik nu maak is "Onafscheidelijk gescheiden", een muziektheatervoorstelling voor de jeugd over verlies.

Samenwerken?

Heb je zin om eens samen iets te gaan drinken om kennis te maken en om ideeën te spuien? Wie weet staan we volgend seizoen wel samen op het podium. Laat van je horen!

 

 

 

Boekingen
Eigen werk

Onafscheidelijk gescheiden

In de muziektheater voorstelling "Onafscheidelijk gescheiden" gaat stille Josephine op bezoek bij haar vrolijke oma en maakt een hoop avontuurlijke aangelegenheden mee. Ze is sinds haar jeugd altijd zeer gevoelig geweest voor haar strenge ouders. Oma neemt Josephine mee naar het Oosten, waar Josephine helemaal opbloeit. Ze ontmoet er een jongen die in een perzikboom woont en ze gaat zwemmen met dolfijnen in de baai. Tenminste... bestaat die wel echt? Ze vraagt het aan oma, die eeuwig mystieke vrouw op blote voeten.

Kindervoorstelling

De voorstelling "Onafscheidelijk gescheiden" is geschreven voor 6 tot 12 jarigen. De voorstelling kan zowel in de klas als in het theater gespeeld worden, maar ook in een bibliotheek, wijkhuis of bij jou thuis. Er zijn enkele decorstukken en attributen, alsook wordt gebruik gemaakt van een piano.

Bijdrage

De voorstelling van circa 75 minuten heeft in de klas een prijskaartje van €550. Twee voorstellingen op 1 dag kost €900. Drie optredens €1200 en vier €1500. Bij iedere voorstelling hoort een lesplan en een vraag- en antwoordronde. Ook de optie voor een educatief traject behoort tot de mogelijkheden.

 

Boeking Onafscheidelijk gescheiden
Educatie

Workshops

Prema schept een zee aan beelden, fantasie, teamspirit, vrolijkheid, vertrouwen en saamhorigheid. Wie met Prema op reis gaat in sprookjesachtige sferen, mythes en sagen, culturele verhalen en in de droomwereld van alleman, kan zijn hart uitstorten en vol meegaan in spel. Er wordt gebruik gemaakt van meerdere theatervormen, als mime, improvisatie, fysiek spel, teksttheater en spel gericht op de zintuigen en oerelementen. Er is aandacht voor gevoelens, gedachten, zintuigen, tekst en improvisatie, er wordt gewerkt met stemoefeningen, beweging of dans, muziek en attributen.

Stijg op en land pas na een schitterende reis!

Mogelijkheden

 • Acteren voor theater
 • Acteren in een film
 • Presenteren
 • Mime
 • Improvisatie
 • Teksttheater
 • Stemtraining
 • Musical
 • Schrijven

 

Jeugdherinneringen

Samen met mijn zussen, neef en nichten gingen we ieder jaar naar een theaterstuk en naar een musical. We zongen en speelden die voorstellingen met cd na. Toen ik de voorstelling Peter Pan was, was ik verkocht. Ik moest en zou het toneel opgaan! Als kind werd ik op het podium gevraagd bij Alice in Wonderland. Jeugdtheater heeft een speciale warme herinnering. Mijn Belgische oma was naar het schijnt een sterk, getalenteerde actrice. Helaas heb ik haar nooit zien spelen, maar ze is er wel altijd bij, als ik iets op het toneel vertolk. Ik hoop het middels educatie en voorstellingen over te mogen dragen aan de volgende generatie.

Educatie aanvraag